Home » Coaching

Coaching

 

Coaching in Zelfleiderschap

 

Twijfel je of je op het juiste pad zit in je werk of thuis, structuur kwijt en daardoor je richting?

 

Bewustzijn in zelfleiderschap leidt tot persoonlijke en professionele ontwikkeling.

coachingstraject Frits van Noortwijk

 

Samen maken we een blauwdruk. We brengen je helemaal in kaart. Antwoord op vragen als: Wie ben ik? Hoe zit ik in elkaar? Wat levert energie op? Maar ook wat kost energie. 

 

Daarbij maak ik onder andere gebruik van de KernTalentenanalyse. Hiermee breng ik je Talenten, Karakter en Intrinsieke Motivatie in kaart. Hoe meer je over jezelf te weten komt, hoe beter je in staat bent om een omgeving te creëren waarbinnen jij kunt excelleren.

 

Kern van het verhaal is dat je zelf aan het stuur staat van jouw eigen leven. Omdat je vanuit jouw eigen drijfveren handelt, ben je optimaal gemotiveerd en weet je waar je heen wilt en creëer je de juiste omstandigheden om optimaal te presteren. En dit alles met als resultaat veel positieve energie en innerlijke kracht! Ik begeleid je tijdens dit proces. Je zult eindelijk in staat zijn je doelen te behalen. 

 

Traject start met gratis online intake of adviesgesprek. Offerte wordt opgesteld met de verwachte duur en het aantal te verwachten sessies. Live en/of online. Een sessie duurt meestal 90 minuten.